Kunstgras - Informatie
Producten Informatie en contact

Informatie over kunstgras

Kunstgras kopen, waar moet u op letten?

Kunstgras kopen vergt de nodige voorbereiding. Er zijn verschillende vragen waar u doorgaans tegenaan loopt.  Welk kunstgras kunt u bijvoorbeeld het beste kopen als u niet teveel geld uit wilt geven? Hoe houdt u het kunstgras ook in de toekomst mooi? Hoe werkt de installatie van het kunstgras en wat zijn de voordelen als u het kunstgras door ons laat leggen? Bij kunstgras-grastapijt.nl geven we u graag alvast wat tips. Zo kunt u straks goed voorbereid uw perfecte kunstgras kopen! Ook voor kunstgras voor een voetbalveld zijn wij de juiste partij.

Goedkoop kunstgras & lowbudget kunstgras

Let bij het kunstgras kopen altijd goed op het verschil tussen goedkoop kunstgras en lowbudget kunstgras. Dit maakt namelijk een wereld van verschil. Als u kiest voor ‘goedkoop’ kunstgras, dan wilt u kunstgras van een goede kwaliteit tegen een lage prijs. Lowbudget kunstgras valt in een andere categorie. Dit kunstgras is vooral zeer scherp geprijsd, maar heeft een minder hoog kwaliteitsniveau. Daarom is het belangrijk om goed te kijken naar de onderlinge verschillen. Kunt u écht spreken van goedkoop kunstgras of  laat de materiaalkeuze nogal te wensen over? En hoe zit het met garantie en weersbestendigheid? Bij kunstgras-grastapijt.nl geven wij u graag advies bij de aanschaf van uw kunstgras. Zo weet u zeker dat het kunstgras ook daadwerkelijk een ‘goede koop’ ís en blijft!   

Kunstgras leggen

Naast de aanschaf van uw kunstgras is ook het legproces van groot belang. Want hoe kunt u het kunstgras het beste leggen en wat komt er allemaal bij kijken? Daar helpen wij u graag een handje bij. Onze eerste tip? Zorg dat u alle benodigde materialen in huis heeft. Hierbij kunt u denken aan lijmband en drukverdeeldoek, maar ook aan snijhaakmesjes, instrooizand en kunstgraspinnen. Daarnaast is een duidelijk kunstgras legadvies van groot belang. Zo weet u precies hóe en in welke volgorde u het kunstgras kunt leggen. Laat u het leggen liever aan iemand anders over? Maak dan gebruik van onze eigen professionele legservice. Zo heeft u nergens meer omkijken naar!

Kunstgras onderhoud

Na de aanschaf van uw kunstgras wilt u nog lang van uw nieuwe grasmat kunnen genieten. Logisch, maar wat voor onderhoud heeft uw kunstgras nodig?  Niet veel. Kunstgras is namelijk een stuk onderhoudsvriendelijker dan gewoon gras. Wel is het belangrijk om het kunstgras zo nu en dan te bezemen met een harde bezem. Blaadjes, zaden en takken kunnen namelijk zorgen voor onkruid op uw kunstgras. Bovendien zorgt het bezemen ervoor dat uw kunstgras mooi rechtop blijft staan. Zo ziet uw kunstgras er altijd  netjes onderhouden uit!