Gekleurd kunstgras kopen? Kunstgras-grastapijt
Producten Informatie en contact

Gekleurd Kunstgras

Een kleurrijke grasmat met het kleuren kunstgras van GJ Floors!                       

Wilt u uw tuin of beursstand pimpen met trendy gekleurd kunstgras? Bent u uitgekeken op de gebruikelijke groene grasmatten? Dan is het speciale ‘kleuren kunstgras’ van kunstgras-grastapijt.be echt iets voor u! Onze collectie ‘kleuren kunstgras’ is verkrijgbaar in nagenoeg elke tint die u wenst. En dat wederom tegen super scherpe prijzen én een hoog kwaliteitsniveau. Dus waar wacht u nog op? Bestel uw favoriete kleur kunstgras vandaag nog online!

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Aflopend
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Aflopend

Waarom zou u kiezen voor ons ‘kleuren kunstgras’?

De redenen om te kiezen voor het speciale ‘kleuren kunstgras’ kunnen flink uiteenlopen. De ene klant koopt ons speciale ‘kleuren kunstgras’ omdat hij bezig is met de inrichting van een beursstand, de andere klant omdat hij zijn tuin van een persoonlijk tintje wil voorzien. In het eerste geval wordt het gekleurde kunstgras ingezet om aan te sluiten bij de huisstijl van het bedrijf. In het tweede geval is het puur een kwestie van smaak. De uiteindelijke keuze voor gekleurd kunstgras hangt dus geheel af van uw persoonlijke voorkeuren en het gebruiksdoel. Wij zijn uiteraard altijd bereid om u hierin te adviseren!

Wat is het verschil tussen ‘kleuren kunstgras’ en gewoon kunstgras voor de tuin?

Als u kiest voor ons speciale ‘kleuren kunstgras’ profiteert u van alle voordelen die gewoon kunstgras voor de tuin u ook biedt. U kunt dus rekenen op een goede garantie, hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Daarnaast heeft u wederom de keuze uit uiteenlopende vezelhoogtes, breedtes, dichtheden en UV-bestendigheidsgraden. Het verschil? Helemaal niets, alleen de kleur! 

Kleuren kunstgras wordt door zijn trendy uitstraling veelvuldig gebruikt op een terras, balkon, in huis of natuurlijk gewoon in de tuin. De diverse kleuren zijn dus te gebruiken voor vele doeleinden.

Welke kleuren kunstgras bestaan er allemaal?

Naar welk gekleurd trendy kunstgras u ook op zoek bent, gekleurd kunstgras is leverbaar in veel diverse kleuren. Of u nou zoek bent naar bruin kunstgras of trendy rood kunstgras, kunstgras is leverbaar in bijna iedere denkbare kleur. Alle kleuren zijn sowieso leverbaar in 400cm breed, daarnaast zijn de meeste soorten ook leverbaar in 200cm breed.

Bekijk het kleuren kunstgras door stalen aan te vragen, of bekijk dit trendy kunstgras in onze uitgebreide showtuin. Wij kunnen het gekleurde grastapijt op de cm nauwkeurig voor u afsnijden en binnen enkele dagen bij u leveren incl materiaal wat benodigd. Natuurlijk kunt dit trendy kunstgras ook zelf ophalen.