Hockey - Kunstgras Sport & Spel - Kunstgras-grastapijt
Producten Informatie en contact

Hockey

Kunstgras voor hockey, het hockeyveld met het hoogste spelplezier!

Ben u op zoek naar betaalbaar hockey kunstgras van professionele kwaliteit? Wilt u de balcontrole en het spelplezier van uw hockeyveld verhogen? Dan bent u bij kunstgras-grastapijt.be aan het juiste adres! Wij leveren diverse soorten hockey kunstgras, voorzien van het hoogwaardige LSR®/NDR kunstgrassysteem. Daarnaast adviseren wij u van begin tot eind en zorgen wij ervoor dat het kunstgras professioneel wordt geïnstalleerd. Zo kunt u gegarandeerd nog vele jaren van uw hockeyveld genieten! Bent u benieuwd ook uw tuin of sportvereniging van een hockeyveld kan voorzien? Lees hier voor meer informatie.

per pagina
Aflopend
per pagina
Aflopend

Wat maakt kunstgras zo geschikt voor hockey?

Als echte hockeyliefhebber kiest u niet zomaar voor een hockeyveld. U wilt immers zeker weten dat u een keuze maakt die het spel eer aan doet. Een kunstgras hockeyveld is in dat geval de perfecte optie. Kunstgras heeft door de jaren heen bewezen dat het een uitermate geschikt speeloppervlak voor hockeyvelden is. Het staat garant voor een snel spel waarbij spelers profiteren van een perfecte balcontrole. De speciale LSR® vezel zorgt bovendien voor een comfortabele demping en meer speelplezier.

De grootste voordelen van een kunstgras hockeyveld op een rijtje:

• U profiteert van een voorspelbare en correcte rol van de bal
• De veldlijnen zijn permanent en altijd correct
• U  kunt elke dag van het jaar onbeperkt spelen
• U  kunt elke dag van het jaar onbeperkt spelen
• Het kunstgras is makkelijk en kostenefficiënt in het onderhoud

Wat is de prijs van een kunstgrasveld?

Naast de kwaliteit is ook de prijs van het kunstgras hockeyveld belangrijk. Zoals u begrijpt is het moeilijk om een vaste prijs te noemen. Het maakt immers een groot verschil of u kiest voor meerdere velden naast elkaar, of een klein privéveldje in uw achtertuin. Gelukkig is een offerte binnen no-time gemaakt. Bovendien kunt u op onze website al in één oogopslag zien wat de kosten per vierkante meter zijn. En het bedrag aan de eindstreep? Dat valt enorm mee. Vooral wanneer u rekening houdt met het hogere rendement en de lagere onderhoudskosten. Zo weet u zeker dat u de aanschafwaarde van uw kunstgras al snel heeft terugverdiend!  

Kan ik als particulier ook een kunstgras hockeyveld kopen?

Naast hockeyclubs kiezen ook steeds meer particulieren voor een kunstgras hockeyveld. Voor de particulier is het de perfecte manier om het hockeyspel ook thuis te kunnen beoefenen. Bovendien is het een leuke aanwinst voor de kinderen, die zo al vroeg met het spel in aanraking komen. Bij kunstgras-grastapijt.be helpen wij u graag van A tot Z bij het uitzoeken, instaleren én onderhouden van uw particuliere hockeyveld. Zo kunt u ook thuis van uw favoriete spel genieten!

Hoe zit het met de installatie?

Het is belangrijk dat uw kunstgras hockeyveld door een professioneel legteam wordt aangelegd. Zij beginnen eerst met het voorbereiden van de ondergrond, waarbij ze de bodem egaliseren en een efficiënt drainagesysteem installeren. Dankzij dit drainagesysteem wordt het water snel van de speelondergrond afgevoerd en vormen regenachtige periodes geen belemmering meer voor het hockeyspel. Als deze voorbereidende maatregelen eenmaal zijn getroffen, worden de grasmatdelen uitgerold en aan elkaar gelijmd. Dit gebeurt met uiterste zorg en precisie, waardoor u gegarandeerd nog vele jaren plezier van uw hockey kunstgras heeft!