Gratis kunstgrasstalen aanvragen? Snel in huis | Kunstgras-grastapijt
Producten Informatie en contact

Kunstgras stalen

Op zoek naar mooi en kwalitatief kunstgras dat bij jou en je budget past? Dan ben je bij kunstgras-grastapijt zeker aan het juiste adres! Wij bieden kunstgras aan in uiteenlopende varianten en in verschillende prijsklassen. Zo is er voor elke smaak wel een mooi type kunstgras. Voor meer kleur in je leven hebben wij voor een originele twist ook gekleurd kunstgras. Ook voor kunstgras voor diverse sportieve doeleinden, ben je bij kunstgras-grastapijt aan het juiste adres.

Wij begrijpen dat aanschaf van kunstgras een behoorlijke investering kan zijn. Het is dan ook aan te raden om kunstgras eerst te zien en te voelen. Om een goede indruk te krijgen van de soorten kunstgras die er zijn, kun je bij ons gratis jouw XL stalen kunstgras aanvragen. Voor 11:00 uur besteld, is de volgende werkdag, je gratis stalen in huis.

Gratis stalen aanvragen

Het juiste kunstgras gebruiken voor de juiste ruimte, bepaalt of kunstgras goed tot zijn recht komt. Hoe kunstgras overkomt, hangt af van of het in de tuin, op het balkon of zelfs op kantoor komt te liggen. Om goed te kunnen beoordelen of het type kunstgras dat jouw voorkeur heeft, ook daadwerkelijk de juiste keus is, zijn de stalenpakketten van kunstgras-grastapijt geen brievenbuspakketje, maar een mooie selectie extra grote samples met aanvullende informatie. De gratis kunstgrasstalen ontvang je in A4-formaat, zodat je een goed beeld kunt krijgen van de verschillende typen kunstgras.

per pagina
Aflopend
per pagina
Aflopend

Eerst zien, dan geloven

De aanschaf van kunstgras is een langetermijninvestering. Kunstgras heeft een lange levensduur en als het eenmaal ligt moet het natuurlijk wel naar wens zijn. Hierom is het goed om het kunstgras met eigen ogen te bekijken. Dit kan ook in onze showroom in Genemuiden. Niet voor iedereen om de hoek; dan kunnen gratis XL kunstgrasstalen uitkomst bieden. Gratis staaltjes aanvragen is uiteraard geheel vrijblijvend en zonder addertje onder het (kunst)gras.

Soorten kunstgras

Het aanbod kunstgras is enorm; hierdoor is het soms lastig kiezen. Onze gratis kunstgras stalen, helpen hierbij. De prijzen voor kunstgras lopen nogal uiteen. De prijs van kunstgras wordt bepaald door de hoogte, het aantal sprieten en het type vezel. Kom je er aan de hand van een stalenpakket toch niet helemaal uit, dan staan onze specialisten graag met advies voor je klaar.

Stalen thuis bekijken

Kunstgras-grastapijt heeft alles op het gebied van kunstgras. Wij bieden hoogwaardig kunstgras dat bovendien betaalbaar is. Door onze ruime voorraad kunnen wij snel leveren. Op verzoek geven wij ook advies aan huis. Als je op werkdagen voor 11:00 uur een stalenpakket bestelt, dan wordt deze de eerstvolgende werkdag gratis geleverd. Nieuwsgierig geworden? Kijken kost niets; vraag nu geheel gratis en vrijblijvend jouw stalen kunstgras aan.